Reiser

Ut på tur, ut på reise!

Når man bor på en øy langt ute i Atlanterhavet får man fra tid til annen et behov for å komme litt bort – ut på reiser. Et slikt behov får man jo egentlig samme hvor man bor, men fra en øy må man ta fly eller ferge for å slippe unna.

Heldigvis så er vi som bor på øyene i Makaronesia, og spesielt på de store kanariske turistdestinasjoner, ikke helt isolerte i forhold til muligheter for utflukter. Snarere tvert imot. Det er godt utbygde ferge- og flyruter.

Reise - theislandsinthesun.com

For Kanariøyenes del har vi óg en rabattordning for fastboende som gjør reiser med fly og ferge mellom øyene, og til det spanske fastlandet, rimeligere.

Hvis du skal til fastlandet med ferge så er det to strekninger. Enten til Huelva, eller til Cádiz.Reiser med fly.

Med fly så er det mange destinasjoner å velge mellom i Spania. Kommer man til Madrid eller Barcelona er det en mengde flyruter derfra til omtrent hele verden, så store lange reiser kan gjøres med en mellomlanding.

Reiser - theislandsinthesun.com

Hvis man ser på rutenettet til Europeiske destinasjoner utenfor Spania, så innser man at man egentlig bor midt i smørøyet. Alle vil jo til Kanariøyene fra alle kanter av Europa, og flyene går jo begge veier. Bare fra Gran Canaria flys det til ca 140 destinasjoner. Her er det bare å velge og vrake. Den eneste begrensningen, er til feriedestinasjoner i Spania. Men det er vel egentlig naturlig. Det kan jo umulig være noen lukrative ruter 🙂

Innen Makaronesia er det også mange flyruter. De går til Azorene, Madeira, Kapp Verde og mellom Kanariøyene. I tillegg har det lokale flyselskapet flyruter til flere destinasjoner i Afrika.

Historiene bak denne frontsiden om reiser, er om reiser ut fra Gran Canaria. Både til andre Kanariøyer og andre destinasjoner i Makaronesia, og ut fra arkipelet.

Håper historiene faller i smak!
Følg oss:
Facebook
Del dette:
Facebooktwitterpinterestlinkedin