Gran Canaria Vest

Gran Canaria Vest kan virke vill og brutal på kysten, og det er den på mange måter også. Likevel er det en frodig og fruktbar region med blant annet produksjon av tomater, bananer, kaffe og vin. Det vil du merke deg når du nærmer deg det frodige området rundt La Aldea.

Gran Canaria vest omhandler kommunene:

 Kysten La Aldea Gran Canaria Vest - theislandsinthesun.com

Kommunekart Gran Canariakommunekart_gc
De fantastiske kommunene på Gran Canaria Vest

Vestkysten er fantastisk. Vill og brutal, men likevel med idylliske pletter, som de suverene og bortgjemte strendene Güi Güi.

Det positive her er at de flotte stedene stort sett ikke er så bortgjemte, som de er på Gran Canaria Øst. Veiene derimot kan være en utfordring, men for noen fantastiske landskap en kjører gjennom.

I to av byene på denne side av øya har de fortsatt fester hvor ritene stammer fra urfolket. Både i Agaete/Puerto de la Nieves og i Puerto La Aldea.

Innlandet i vest byr også på en haug med perler.

Utsikt fra Tamabada Agaete Gran Canaria Vest - Theislandsinthesun.com

Vil du dra til flotte turområder er Tamabada i Agaete og området rundt Presas Las Niñas i Tejeda fantastiske.

Tamabada Gran Canaria Vest

Presas las Niñas Tejeda Gran Canaria Vest

Ønsker du å besøke Spanias peneste landsby drar du til hovedstaden i Tejeda. Det er også denne kommunen du drar til for å komme til det som kalles Gran Canarias høyeste fjell, eller for å slappe av på Gran Canarias eneste Parador.

Tejeda Gran Canaria Vest

Pico de las Nieves fra Tejeda Gran Canaria

I Artenara kan du se mange spor etter urinnbyggerne.

Reis og utforsk vestsiden!

Noen hurtiglenker:

  • For informasjon om Gran Canaria vedrørende geografi, administrasjon, opplevelser, aktiviteter, strender, shopping med kart, markeder og klima, gå til siden Gran Canaria.
  • Dypere informasjon om klimaet på Kanariøyene finner du her.

Hvis du liker sidene våre, så hadde vi satt stor pris på om du likte de på Facebook, Twitter, G+1 og Pin it. Det gir oss motivasjon til å jobbe videre.Følg oss:
Facebook
Del dette:
Facebooktwitterpinterestlinkedin