Gran Canaria Sør

Ferieparadiset!

Hvis du drar på ferie til Gran Canaria så er det mest sannsynlig til Gran Canaria Sør. Gran Canarias herlige sørside! Her ligger alle de kjente turistdestinasjonene.

Sydsiden har det beste klimaet på øya, for det ligger i ly for vinden fra nord. Fjellene på Gran Canaria gjør også sitt til at det blir lite nedbør her.

Les mer om klimaet på denne siden: Gran Canaria. For å lese om klimaet på Kanariøyene klikk her. Der får du også et innblikk i vindforholdene på øya.

Puerto Mogan Gran Canaria sørMer informasjon om Gran Canaria.

For mer informasjon om klima, vær, shopping, geografi og hva man kan gjøre på øya, så se på siden Gran Canaria.

Vi har dessuten en egen side angående Aktiviteter på Gran Canaria. Den mest komplette aktivitetsguiden på internett.

For å lese mer om Kanariøyene så gå inn på denne siden, eller velg en øy i Makaronesia fra menyen på høyre side. Du vil få mye informasjon om reiser, ferie, turer, opplevelser, klima og vær på våre sider.

Gran Canaria Sør.

Gran Canaria Sør har to undersider som vil ta for seg kommunene Mogán og San Bartolomé de Tirajana, med deres byer og landsbyer. (Trykk på navnet under for å navigere hurtig!)

San Bartolomé de Tirajana er Gran Canarias største kommune arealmessig, og Mogán kommer på andreplass.

Hvis du er på sørsiden så ta en tur innover i kommunene. Da vil du få et helt annet syn på Gran Canaria. Det er ikke bare gold natur og paraplydrinker, det er så mye mer. Et utrolig landskap og frodige områder.

Gran Canaria SørLinker for raskere navigering på siden Gran Canaria Sør.

Mogán

San Bartolomé de TirajanaDet er mange kulturarrangementer i denne regionen, akkurat som det er på resten av øya. Du kan lese mer om fester og helligdager her.

Ta en tur til Gran Canaria og opplev denne fantastisk øya. Det anbefales på det sterkeste at det tas noen turer innover på øya. Ta et avbrekk fra stranda, eller bassenget, og få med uforglemmelige ferieminner hjem.

Verdens beste vær Gran Canaria sør

Prøv TripX ved neste reisebestilling!

Hvis du liker sidene våre så hadde vi satt stor pris på om du likte de på Facebook, Twitter, G+1 og Pin it. Det gir oss motivasjon til å jobbe videre.

Vår Facebookside gir informasjon om oppdateringer.Følg oss:
Facebook
Del dette:
Facebooktwitterpinterestlinkedin