Gran Canaria Øst

Gran Canaria Øst – Handel, industri, landbruk og natur.

Velkommen til Gran Canaria!
Du lander på Gran Canaria Øst og det er her du får ditt første inntrykk av Gran Canaria. Det er dessverre ikke alltid like positivt.

Hvis du ikke har vært her før kan du gjøre deg noen tanker på veien mot sør. «Fy her blåste det, hvorfor har vi reist hit?»

Ikke var det noe særlig pent rundt her heller. Heldigvis, hvis dette blir ditt første inntrykk, så er det totalt feil!

Det kan blåse på flyplassen og være vindstille på turistdestinasjonene i sør, og det kan faktisk være vindstille på østsiden også. Det spørs bare hvor du er.

Denne siden av øya virker ikke til å være særlig pen eller sjarmerende, men det er den. Du ser det bare ikke fra hovedveiene. Østsiden har svært mange skjulte skatter. Virkelig flotte og trivelige områder.

Les om kommunene og se på bildene!

Du burde virkelig ta en tur for å utforske dette området. Det er heller ikke så langt fra turistområdene.
Flyplassen er for øvrig Spanias tredje største med fly til og fra svært mange steder i Europa, og hele strekningen fra LasPalmas til sør er et satsingsområde for forskjønnelse.

På denne siden av øya blåser det normalt mest, og det derfor de fleste vindmøllene står her.

Foruten om Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, er det på denne siden av øya at næringslivet blomstrer, med produksjonsbedrifter og handel. Det er også en del landbruk og havbruk her.

Denne siden om Gran Canaria Øst er om kommunene:

For informasjon om geografi, administrasjon, opplevelser, aktiviteter, strender, shopping med kart, markeder og klima, gå til siden Gran Canaria.
Dypere informasjon om klimaet på Kanariøyene finner du her.Gran Canaria Øst kommunekart gc
Kommunekart Gran Canaria

Hvis du liker sidene våre, så hadde vi satt stor pris på om du likte de på Facebook, Twitter, G+1 og Pin it. Det gir oss motivasjon til å jobbe videre.Følg oss:
Facebook
Del dette:
Facebooktwitterpinterestlinkedin