Hjem

Hei på deg og takk for at du landet på vår nettside!

Nederst på denne siden, Theislandsinthesun/hjem, finner du et fullstendig sidekart med linker til øygruppene og de enkelte øyene.

Nettsidene er først og fremst om de herlige øyene i Makaronesia, øyene i solen. Theislandsinthesun.com (eller www.theislandsinthesun.com) omfatter også:

 • En «blogg«, eller rettere sagt historier, fra livet på Gran Canaria. (Se under).
 • Reiser – historier om reiser ut fra Gran Canaria.
 • Helse – historier om helse vesenet på Kanariøyene

Makaronesia består av øygruppene:

The Islands in The Sun!

Øyene i Makaronesia er svært ulike. Det er ikke slik at om du har vært på en så har du vært på alle. Dette gjelder også innen de enkelte øygruppene. Eksempelvis så er La Palma, i øygruppen Kanariøyene, svært ulik Gran Canaria i samme øygruppe.

Hvis du stadig drar til en av øyene, så anbefales det at du også prøver noen andre. Du vil få et helt annet inntrykk av øygruppen, og vi garanter at du vil bli imponert over de enkelte øyers kvaliteter. Det er ikke bare strender og paraplydrinker, det er så mye, mye mer. Derfor anbefales det at du leser om de andre øyene på dette nettstedet og finner ditt neste mål! Du vil ikke angre.

Hensikten med siden er å gi deg en så god informasjon som mulig om de fantastiske øyene som hører inn under Makaronesia.

Vi håper at du vil finne innholdet interessant, og gi deg den informasjonen du søker.

«Bloggen» på theislandsinthesun.com

Nettstedet omfatter óg noe som er kalt Blogg+ = fortellinger fra livet på Gran Canaria og noen andre historier. Her kan du blant annet lese om hvordan det er å leve og bo på øya..

Det er også noen andre artikler der av en annen karakter. For eksempel historien om den mystiske Villa WinterFuerteventura, og historien om et Amerikansk luksusskip, som endte sine dager som et spøkelsesskip på en strand på Fuerteventura.

Reiser

Under denne hovedsiden kommer historier om reiser ut fra Gran Canaria til andre Kanariøyer, eller andre øyer i Makaronesia, og til destinasjoner utenfor arkipelet.Helse

Under denne fanen finner du historier om helsevesenet på Kanariøyene og sykehushistorier fra Gran Canaria. Disse sidene omfatter:

 • sykehusene på Gran Canaria
 • leger
 • spesialister
 • behandlinger
 • sykepleiere
 • sykehusmat
 • renhold
 • noen trivelige pasienter
 • og andre erfaringer, samt tips.

For å få en helhet i fortellingene anbefales det å lese de i den rekkefølge de er lagt ut.

Historiene starter med denne: Jævlig vondt! – Sykehushistorier fra Gran Canaria

Les og lær.

Bla i sidene om Makaronesia ved å bruke linkene på sidene, menyen under søk feltet, eller sidekartet nederst på denne «hjem» siden.

Klikk deg rundt og lær litt om disse flotte øyene i solen. Eller få tips om, og til, turer, ferie, opplevelser, shopping, mat, vær og klima samt mye mer.

Samtlige øyer i Makaronesia er beskrevet med tekst, bilder og en del videoer.

Informasjon om oppdateringer av nettstedet, kommer på vår Facebookside så følg med. Lik og del!

Fuerteventura, Kanariøyene www.theislandsinthesun.com hjem

Hvis du liker sidene våre, noe vi håper på, så hadde vi satt stor pris på om du likte de på Facebook, Twitter, G+1 og Pin it, for det vil gi oss motivasjon til å jobbe videre.

Sidekart med linker:

Makaronesia
Følg oss:
Facebook
Del dette:
Facebooktwitterpinterestlinkedin