Blogg+

Litt informasjon om «Bloggen».

Nettsiden The Islands In The Sun er todelt.

  1. Først og fremst er det en informasjon om ALLE øyene i Makaronesia. Azorene, Madeiraøyene, Kanariøyene og Kapp Verde.
  1. Dernest består den av en Blogg+. I dette tilfelle betyr Blogg: Historier om livet på Gran Canaria (historier fra hverdagen) i en vid betydning. Noen av en mer hyggelig art og noen mer alvorlig. Blogg er et noe feil begrep for innleggene, siden det ikke er kommentarfelt eller inneholder produktplassering; men for å gjøre det kort er denne betegnelsen brukt. + betyr at det også er noen andre innlegg som ikke har med Livet på Gran Canaria å gjøre. Foreløpig er det ikke mange av dem, men de er mer om historiske elementer på øyene.

Måke - Blogg

Villa Winter - Blogg

Menyen for historiene fra hverdagen på Gran Canaria/innleggene er på høyre side eller oppe i hovedmenyen.

Las Palmas - Blogg

Blogg+ og Facebook

Alle innlegg i kategorien Blogg+ vil bli delt på vår Facebookside. For å følge med på det som legges ut er det en fordel om du følger vår side.

På vår Facebookside vil det også komme informasjon om oppdatering av de regulære siden om øyene, annen informasjon, samt bilder og delinger relatert til sidenes innhold. Normalt sett vil det være et eller annet nytt på siden minst en gang pr uke. Hyppighet på innleggene er forsøkt holdt i en beskjeden frekvens for at ikke siden skal føles som spam for følgere.

For at du skal få melding om oppdateringene kan det være viktig at du faktisk liker innleggene. Ellers funger Facebook slik at du etter hvert ikke vil få meldingene rett inn på din nyhetsside. Det kan jo være uheldig hvis du faktisk liker innholdet.

The Islands In The Sun håper at du vil sette pris på disse små historiene, samt dele og like på Facebook!

Adressen til vår Facebookside er: https://www.facebook.com/MacaronesiaIslands/

bassenger-hund - blogg

Følg oss:
Facebook
Del dette:
Facebooktwitterpinterestlinkedin